Bereikbaar en inzetbaar

Dag & nacht

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0411 64 33 91

Home > Spoorkranen huren

SHVbv is uw partner in het verhuur van spoorkranen

Door de jaren heen heeft SHVbv zich ontwikkeld tot echte allround spoormachine specialist. Wij hebben een zeer uitgebreid machinepark dat voorzien is van groot aantal verreikers. We zijn dan ook inzetbaar voor een divers aantal bouw- en spoorwerkzaamheden en u kunt bij ons spoorhoogwerkers, en spoorkranen huren. Tevens hebben wij onze Manitou 1745MRT omgebouwd tot een ManiRail verreiker. Doordat deze erg geschikt is voor werkzaamheden aan de bovenleiding en het plaatsen van draagconstructies, wordt deze spoorverreiker veel gebruikt voor het onderhoud aan de Nederlandse spoorwegen.

Spoorkranen huren voor uw project

SHVbv kan u helpen met al uw kraanwerkzaamheden! We houden van duidelijke afspraken en begrijpen het ook als geen ander dat uw project geen vertraging op kan lopen. Daarom zijn al onze specialisten en kranen voorzien van de juiste keuringen en certificering. Zo bent u ervan verzekerd dat uw project zo snel, soepel en veilig mogelijk verloopt. Wilt u spoorkranen huren met een machinist? Dan regelen wij dit graag voor u! Onze spoorkranen en machinisten zijn beschikbaar voor zowel lange als korte termijn projecten. Daarnaast kunt u ook voor storingsdiensten bij ons terecht. Doordat wij een uitgebreid machinepark hebben, zijn onze machines meestal vrijwel direct beschikbaar. Heeft u een storing die met spoed opgelost moet worden? Neem ook dan contact met ons op!

Onze spoorkranen zijn breed inzetbaar

De kranen van SHVbv zijn breed inzetbaar. Zo kunt u spoorkranen huren of spoorkranen kopen voor het onderhoud aan bruggen of het vervangen van bovenleidingen. Onze meest innovatieve spoorhoogwerker, Railbuddy, is inzetbaar voor diverse spoorwerkzaamheden. Ook voor de verbouwing van grote wissels en gewone wissels zijn onze spoorkranen zeer geschikt. Met onze kranen weet u zeker dat al het zware materiaal gemakkelijk op de rails gelegd kan worden. Daarnaast kunnen onze kranen ook geleverd worden met toebehoren zoals sorteergrijpers en ballasborstels. Onze specialisten adviseren u graag over de benodigdheden tijdens uw project, zodat u zonder problemen uw deadline haalt!

Veiligheid staat bij SHVbv voorop!

Wilt u spoorkranen huren of een spoorkraan kopen bij SHVbv? Dan zorgen wij ervoor dat de machine op het moment van verhuur of verkoop voorzien is van alle juiste keuringen. Wij nemen de veiligheid van uw en ons personeel erg serieus. Met deze visie en kwaliteitsservice hebben wij door de jaren heen met een groot klantenbestand opgebouwd. We zijn inmiddels dan ook actief in meer dan 5 landen! Een aantal van onze klanten in Nederland zijn: HSL/HRT, ProRail, Infrabel, RET, TRU en Betuweroute. Door mee te werken aan diverse projecten voor deze klanten hebben wij veel kennis opgedaan van het metro- tram- en spoornetwerk. Wilt u graag weten welke machine het beste bij uw project past? Neem dan contact met ons op. Onze kraanspecialisten staan dag en nacht voor u klaar.

SHVbv heeft jarenlange ervaring en geeft vakkundig advies

Als dé allround spoormachine specialist kunnen wij u een breed georiënteerd dienstenpakket aanbieden voor zowel grote als kleine projecten. Zo hebben wij onder andere meegewerkt aan het leggen van de Betuweroute, een belangrijke en drukke transportroute tussen Rotterdam en Duitsland. Voor al uw werkzaamheden aan en rondom het spoor kunt u bij SHVbv terecht. Zo onderhouden wij bijvoorbeeld de bovenleidingen, GP portalen en rijdraden op ons spoornetwerk. Daarnaast kunt u bij ons ook uw spoorkranen kopen of spoorkranen huren. U kunt bij SHVbv altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Onze deskundigen helpen u graag op weg!