Bereikbaar en inzetbaar

Dag & nacht

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0411 64 33 91

Home > Spoor

Spooronderhoud voor trein

In Nederland alleen al ligt meer dan 7.000 kilometer aan spoorwegen. Een complex en druk netwerk, wat ook continu goed onderhouden moet worden. Denk hierbij aan onderhoud van de bovenleidingen, rails, dwarsliggers en wissels. Of het nu gaat om een kapotte rijdraad vernieuwen of GP-portalen, bij SHVbv bent u aan het juiste adres. Onze machines zijn geschikt voor elk soort spooronderhoud aan treindiensten.

De eisen voor het gebruik van machines bij spooronderhoud voor treinen verschillen per land. Onze geavanceerde spoorhoogwerkers kunnen door een Europese erkenning voorzien worden van de juiste keuringen per land. SHVbv is daarom uw allround specialist voor het vakkundig uitvoeren van werkzaamheden aan bovenleidingen, tunnels, bruggen, viaducten, stations, sporen en haltes.

Spoormachine voor treinsporen huren en kopen

Voor alle soorten spooronderhoud voor treinen hebben wij de juiste materialen en specialisten in huis. We hebben een groot machinepark en bij ons kunt u dus ook terecht voor een spoormachine voor trein werkzaamheden huren en kopen. We kunnen slijtage en onveilige situaties bij treinreizen voorkomen door zowel rails als voedingskabels van te vernieuwen. Onze ManiRail spoorverreiker is uiterst geschikt voor bovenleiding werkzaamheden en het plaatsen van draagconstructies. Bovendien zijn wij in het bezit van de unieke spoorhoogwerker Railbuddy, die dankzij het variabele spoorbreedte systeem (spoorwijdte van 1000 tot 1600 mm) op alle meest voorkomende spoorwegen van Europa inzetbaar is.

Waarom kiezen voor ons onderhoud aan treinsporen?

We staan dag en nacht voor u klaar met vakkundig onderhoud, voeren indien nodig grondige inspecties uit en kunnen snel handelen bij storingen. Onze specialisten kunnen u helpen bij het organiseren van bijzondere transporten en zijn tevens bereikbaar voor spoedopdrachten. Uitstekende service en toegankelijkheid voor onderhoud aan treinsporen zijn kenmerkend voor onze Railbuddy. Deze spoormachine voor trein werkzaamheden is eenvoudig toegankelijk en draagt bij om kosten van spooronderhoud voor treinen en te verlagen dankzij zijn multifunctionele inzetbaarheid. De bedieningskast is volledig beschermd en is daarmee ideaal bij extreme weersomstandigheden, maar ook in het tegengaan van vandalisme.

Laat spooronderhoud voor treinen over aan SHVbv

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden dragen we zorg voor het beperken van de overlast. Dat doen onze specialisten door goede communicatie en samenwerking en door alle werkzaamheden zoveel mogelijk uit te voeren op rustige tijdstippen. Met een team van ervaren specialisten en moderne spoormachines investeren we graag in meer en betere infrastructuur voor geweldige voorzieningen van elk type spoornetwerk. Meer weten over de verhuur van een spoormachine voor trein werkzaamheden of diensten rondom spooronderhoud aan treindiensten? Neem eens contact op met SHVbv voor een offerte op maat. Onze specialisten houden het spoor voor u veilig!