Bereikbaar en inzetbaar

Dag & nacht

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0411 64 33 91

Home > Trainingen voor gebruikers

Trainingen voor gebruikers

Tijdens deze opleiding gaan we er vanuit dat de cursist weinig ervaring heeft met de besturing en bediening van een spoorhoogwerker. Deze basisopleiding spoorhoogwerker richt zich vooral op de praktijk. Alleen wanneer de bestuurder volledige controle heeft over de hoogwerker kan veiligheid gewaarborgd worden. In deze spoorhoogwerker training behandelen we samen de theorie. Daarna gaan we verder met de opleiding spoorhoogwerker in de praktijk.

We richten ons uiteraard op veiligheid maar vinden het vooral belangrijk dat de bestuurder volledige controle heeft over de Railbuddy. Want je kunt nog net zo goed alle veiligheidsaspecten in acht nemen, als de hoogwerker niet goed beheerst wordt is er soms geen houden meer aan.

Elke organisatie dient te voldoen aan de eisen van de Arbowet en verzekeraars. Met een certificaat “Veilig werken met de spoorhoogwerker” voldoen chauffeurs van hoogwerkers aan deze gestelde veiligheidseisen. Door medewerkers vooraf te instrueren voorkomt u dat tijdens de uitvoering het werk moet worden stilgelegd als blijkt dat de medewerkers niet over de juiste papieren beschikken. Bovendien is een onderneming in het kader van de Arbowet verplicht de betreffende werknemers grondig te laten instrueren, ook met betrekking tot het gebruik en bediening van hoogwerkers. Een uitgebreide instructie geven wij door middel van een spoorhoogwerker cursus. Wanneer de spoorhoogwerker training voldoende is afgesloten ontvangen cursisten het spoorhoogwerker certificaat, dit certificaat is ook het bewijs dat grondige instructies gegeven zijn.

Meer informatie aanvragen