Bereikbaar en inzetbaar

Dag & nacht

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0411 64 33 91

Home > Spoorhoogwerker huren

Spoorhoogwerker huren bij SHVbv

We zijn als allround spoormachine specialist in te zetten voor zowel grote als kleine projecten op en rond het spoor. Doordat wij een uitgebreid machinepark hebben, kunt u ook bij SHVbv ook spoorhoogwerkers kopen en spoorhoogwerkers huren. Zo bestaat onze vloot uit een groot aantal verreikers. Onze ManiRail spoorverreiker wordt ingezet voor veel soorten onderhoud aan het Nederlandse metro-, tram– en spoorwegennetwerk. Deze verreiker is zeer geschikt voor bovenleiding werkzaamheden zoals het vervangen van rijdraad.

Voor spooronderhoud van A tot Z moet u bij SHVbv zijn

Spooronderhoud is echt specialistenwerk, hiervoor is dus de juiste kennis en het gebruik van de juiste materialen vereist. Met onze Railbuddy en nog vele andere voertuigen, maar ook vakspecialisten, beschikken wij over de juiste spoormachines en personen om de meest geavanceerde projecten voor u te kunnen uitvoeren. Doordat onze professionals graag met u meedenken, staan wij te boek als een betrouwbaar, kwalitatief en zeer servicegericht bedrijf. Inmiddels hebben wij dan ook door heel Nederland een groot klantenbestand opgebouwd. Wij werken samen met grote namen als ProRail, HSL/HRT, RET, TRU en Infrabel. Ook heeft SHVbv meegewerkt aan projecten zoals de Noord-Zuidlijn en Betuweroute, de belangrijke en drukke transportroute tussen Rotterdam en Duitsland.

SHVbv uw complete leverancier

SHVbv is uw complete leverancier als het gaat om spoorhoogwerkers huren en spoorhoogwerkers kopen. Door ons geleverde machines zijn altijd voorzien van het CE-keurmerk en, wanneer dit van toepassing is, een Nederlands kenteken. Wij werken uitsluitend met vakbekwame en gecertificeerde professionals om u zo gegarandeerd de meest optimale en betrouwbare service te kunnen bieden. Heeft u vragen of wilt u een spoorhoogwerker kopen of een spoorhoogwerker huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij hebben diverse spoorhoogwerkers staan

In ons machinepark hebben wij ook diverse spoorhoogwerkers staan, zoals de innovatieve Railbuddy. Deze is eenvoudig te bedienen vanuit de werkbak, waar voldoende ruimte is voor 3 personen en gereedschap tot 400 kg. Mocht u toch de 400 kg overschrijden, dan is het mogelijk deze hoogwerker te voorzien van een aluminium railtrailer voor het vervoer van uw extra materiaal. Dit kan tot 500 kg. Onze hoogwerkers zijn voorzien van een zeer schone dieselmotor, wat ook zorgt voor een verantwoord gebruik in tunnels. Wilt u deze spoorhoogwerker huren of deze spoorhoogwerker kopen? Neem dan contact met ons op!

Ga voor een spoorspecialist van SHVbv

Het maakt niet uit hoe groot of klein uw project is. Bij SHVbv staan we dag en nacht voor u klaar en doen we graag net dat beetje extra met onze geweldige service. Bij ons kunt u altijd een spoorhoogwerker huren die voldoet aan de eisen van uw project. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor spoedopdrachten! Wij beschikken namelijk over en groot en divers machinepark en hebben voldoende vakmensen in huis. Zo kunnen we u op elk moment een passende oplossingen bieden. Wilt u graag een spoormachine kopen of een spoorhoogwerker huren? Vraag voor al uw werkzaamheden eens een vrijblijvende offerte aan!