Bereikbaar en inzetbaar

Dag & nacht

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0411 64 33 91

Home > Spoormachine huren

Een spoormachine huren doet u bij SHVbv

SHVbv is dé spoormachine specialist die u kan ondersteunen bij al uw spoorwerkzaamheden. Wij kunnen u van dienst zijn bij zowel grote projecten als kleinere projecten. We hebben een een groot wagenpark en bij ons kunt u terecht voor spoormachines huren en spoormachines kopen. Daarnaast zijn we ook uw specialist voor spooronderhoud en kunt u bij SHVbv spoormachine spoedopdrachten plaatsen. Bovendien kunnen onze specialisten u helpen bij het organiseren van bijzondere transporten.

De machines van SHVbv worden veel gebruikt voor het onderhoud aan de Nederlandse spoorwegen en voldoen aan alle eisen. Dit is zowel voor lange als korte termijn projecten. Bij ons bent u er altijd van verzekerd dat onze spoormachines en de eventueel bijbehorende machinisten voorzien zijn van de juiste keuringen. Zo kunnen wij de veiligheid voor zowel uw als ons personeel blijven garanderen.

SHVbv is een veelzijdige partner

We werken samen met veel verschillende grote partners, met wie we inmiddels een goede band hebben opgebouwd. Wij werken samen met partijen als: HTM, GVB, HSL/HRT, Infabel, TRU, RET en ProRail. SHVbv heeft voor deze opdrachtgevers al veel verschillende spoormachines en personeel mogen leveren. Door het aannemen en succesvol voltooien van deze projecten hebben wij toegang verkregen tot o.a. het metro-, tram- en spoornetwerk. Ook kunt u bij ons spoedopdrachten aanvragen, bijvoorbeeld wanneer er een storing optreedt. Wilt u graag meer weten over onze werkzaamheden of een opdracht aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

SHVbv heeft een divers wagenpark

Als spoormachine specialist zijn wij natuurlijk uitgerust met een groot en zeer divers wagenpark. Wij beschikken over o.a. verschillende ManiRail wagens, Euro trailer, railtruck, krol en de Hitachi spoorverreiker en natuurlijk onze Railbuddy spoorhoogwerker. De spoorhoogwerker is voorzien van een 400 kg werkbak waarbij er ruimte is voor 3 personen en hun gereedschap. Railbuddy heeft een zeer schone dieselmotor met een regeneratiefilter, speciaal voor in tunnels. Wilt u de Railbuddy of een andere spoormachine huren? We informeren u graag over de mogelijkheden en u kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ook hebben onze specialisten de Manitou 1745MRT omgebouwd tot een ManiRail spoorverreiker. Deze verreiker heeft in lengte én hoogte een enorm bereik. Als u de machine huurt, wordt deze geleverd met verschillende hulpstukken, zoals een verleng-giek met lier en een 360 graden draaiend vorkenbord.

Spoormachine spoedopdrachten, een topservice van SHVbv

SHBbv biedt u graag een breed pakket van diensten aan. Buiten dat u bij ons spoormachines kunt huren en kopen, staan wij dag en nacht voor u klaar voor spoormachine spoedopdrachten. Bij deze service zullen wij er voor zorgen dat binnen no-time het benodigde materiaal bij u op locatie is. Heeft u een spoedopdracht? Neem dan contact op met ons!

SHVbv staat alle dagen van de week voor u klaar

Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar. Dus ook buiten spoormachine spoedopdrachten kunt u altijd bij ons terecht. Wij begrijpen als geen ander hoeveel werk er, vaak in korte tijd, verricht moet worden. Uw projecten moeten snel, maar natuurlijk vooral veilig en deskundig worden uitgevoerd. SHVbv denkt graag met u mee en zorgt dat uw deadline vakkundig wordt gehaald! We zijn uw totaalpartner voor het volledige beheer en onderhoud van het spoornetwerk, maar ook voor aanschaffen en transporteren van deze machines. Wilt u zelf een spoormachine huren of een spoormachine kopen? Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.