Bereikbaar en inzetbaar

Dag & nacht

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0411 64 33 91

Home > Spooronderhoud

Uw allround specialist voor spooronderhoud

In Nederland ligt meer dan 7.000 kilometer aan spoorwegen. Een complex en druk netwerk, wat ook continu goed onderhouden moet worden. Denk hierbij aan onderhoud van de bovenleidingen, rails, dwarsliggers en wissels. Dankzij jarenlange ervaring heeft SHVbv zich ontwikkeld tot dé allround spooronderhoud specialist en bovendien kunnen we u helpen bij de transport van grote machines zoals hoogwerkers en verreikers. Het succes van onze ManiRail verreiker heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels in heel Europa onze klanten ontzorgen met spoormachines verhuren en verkopen.

Spooronderhoud van A tot Z

Of het nu gaat om een kapotte rijdraad of vernieuwing van het spoor, bij SHVbv bent u aan het juiste adres. Onze machines zijn zeer geschikt voor al uw spooronderhoud en projecten. Desgewenst is het bij ons zelfs mogelijk om spoormachines met machinist in te schakelen. Dit kan zijn voor zowel lange als korte termijn projecten. Wij beschikken o.a. over een verreiker die zeer geschikt is voor bovenleiding werkzaamheden en voor het plaatsen van draagconstructies.

De spoormachines van SHVbv

SHVbv heeft een groot machinepark met onder andere ManiRails, Hitatchi, Krol, Railtruck, Ecotrailer, en Railhog. Deze machines zijn inzetbaar voor diverse werkzaamheden aan het spoor. Zo kunt u bijvoorbeeld met onze Railhog nog efficiënter werken, omdat u geen extra kilometers meer hoeft af te leggen met al uw gereedschap. Met de Railhog kunt u veilig uw gereedschap en uw personeel naar de gewenste locatie op het spoor vervoeren. Daarnaast hebben wij een ManiRail voor u beschikbaar. Deze machine is inzetbaar voor al uw maatwerk spooronderhoud. Last but not least bieden wij u een unieke service met onze meest innovatieve spoorhoogwerker, Railbuddy!

Ervaar onze complete en kwalitatieve spooronderhoud

SHVbv biedt een compleet dienstenpakket aan met een geweldige service! Zo kunt u bij ons terecht voor spooronderhoud, spoormachines huren, spoormachines kopen en storingsdiensten. Hierdoor hebben we inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd en werken we samen met partijen als ProRail, HSL/HRT, Infrabel, GVB, TRU, RET en Betuweroute. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde machinisten en streven voortdurend naar een nog beter aanbod van diensten en een hoogwaardige service op maat. Weet u niet zeker welke machine u nodig heeft voor uw project? Neem dan gerust eens contact op! Onze ervaren en deskundige specialisten adviseren u graag!

SHVbv staat voor u klaar met deskundig spooronderhoud

In al uw spoorwerkzaamheden of voor al uw spooronderhoud willen we u graag volledig ontzorgen. Zo zijn wij dag en nacht beschikbaar voor storingsdiensten en werkzaamheden, maar kunt u ook voor spoedonderhoud 24/7 bij ons terecht. U kunt onze machines huren voor lange- en korte termijn projecten. Daarnaast is het bij SHVbv mogelijk om spoormachine inclusief ervaren professionals te huren. Voor spooronderhoud beschikken we allemaal over de juiste diploma’s en zijn ook in het bezit van een geldig VCA-certificaat. Zo staan we alle dagen van de week voor u klaar met garandeerde veilige machines en volledig betrouwbare professionals. Benieuwd wat we met onze hoogwaardige service voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!