Bereikbaar en inzetbaar

Dag & nacht

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0411 64 33 91

Home > Tram

Spooronderhoud voor tram

Om dagelijkse veilig reizen te kunnen garanderen, is goed spooronderhoud voor het tramnetwerk noodzakelijk. Onze spoorhoogwerkers zijn gekeurd voor diverse metrosporen en kunnen u volledig assisteren bij onderhoud aan de tramlijnen, zoals aan tunnels, bruggen, viaducten, stations, sporen en haltes.

We hebben een groot machinepark en bij ons kunt u dus ook terecht voor een spoormachine voor tram onderhoud huren en spoormachines kopen voor alle soorten onderhoud en werkzaamheden op en rond tramstations en tramlijnen. Daarnaast kunnen we inspecties en spoedopdrachten uitvoeren, maar kunnen we u ook helpen bij het organiseren van bijzondere transporten. SHVbv is dé spoormachine specialist die dag en nacht voor u klaarstaat met vakkundig spooronderhoud aan tramlijnen.

Spoormachine voor tramrails en rijdraad vernieuwen

Voor alle werkzaamheden op en rond trambanen hebben wij de juiste materialen en specialisten in huis. We kunnen slijtage en onveilige situaties voorkomen door zowel rails van tramsporen als voedingskabels van de tramlijnen te vernieuwen. Onze ManiRail spoorverreiker is uiterst geschikt voor bovenleiding werkzaamheden en het plaatsen van draagconstructies. Bovendien zijn wij in het bezit van een unieke spoormachine voor tram onderhoud, de Railbuddy. Deze spoorhoogwerker is dankzij het variabele spoorbreedte systeem (spoorwijdte van 1000 tot 1600 mm) op alle meest voorkomende spoorwegen van Europa inzetbaar voor spooronderhoud voor tramlijnen.

Waarom kiezen voor ons onderhoud aan het tramlijnen?

Uitstekende service en toegankelijkheid voor onderhoud zijn kenmerkend voor onze Railbuddy. De spoorhoogwerker is eenvoudig toegankelijk en draagt bij om kosten voor spooronderhoud voor tramlijnen laag te houden dankzij zijn multifunctionele inzetbaarheid. De bedieningskast is volledig beschermd en is daarmee ideaal bij extreme weersomstandigheden, maar ook in het tegengaan van vandalisme. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden aan trambanen dragen we zorg voor het beperken van de overlast. Dat doen de specialisten van SHVbv door werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen met heldere communicatie en al het werk zoveel mogelijk uit te voeren op rustige tijdstippen.

Laat spooronderhoud voor tramlijnen over aan SHVbv

Spoorhoogwerker huren? Rijdraad vernieuwen of GP-portalen vervangen? SHVbv streeft met alle soorten spooronderhoud naar een continue verbetering in comfortabel en zorgeloos reizen met trein, tram en metro. Met een team van ervaren specialisten en moderne spoormachines investeren we graag in meer en betere infrastructuur voor geweldige voorzieningen van elk type spoornetwerk. Meer weten over het verhuur aanbod van een spoormachine voor tram werkzaamheden of diensten rondom spooronderhoud aan tramlijnen? Neem eens contact op met SHVbv voor een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag!