Bereikbaar en inzetbaar

Dag & nacht

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0411 64 33 91

Home > Metro

Spooronderhoud voor metro

Om dagelijkse veilig reizen te kunnen garanderen, is goed spooronderhoud voor het metronetwerk noodzakelijk. Onze spoorhoogwerkers zijn gekeurd voor diverse metrosporen en kunnen u volledig assisteren bij onderhoud aan de metrolijnen, zoals aan tunnels, bruggen, viaducten, stations, sporen en haltes.

SHVbv is dé spoormachine specialist die u kan ondersteunen bij alle werkzaamheden op en rond metrostations en metrolijnen. We staan dag en nacht voor u klaar met vakkundig onderhoud aan metrolijnen, maar voeren ook grondige inspecties. We hebben een groot machinepark en bij ons kunt u dus ook terecht voor een spoormachine voor metro onderhoud huren en spoormachines kopen. Daarnaast zijn we uw specialist voor spoedopdrachten en kunnen onze specialisten u helpen bij het organiseren van bijzondere transporten.

Spoormachine voor metrorails en rijdraad vernieuwen

Voor alle werkzaamheden rondom onderhoud aan metrolijnen hebben wij de juiste materialen en specialisten in huis. We kunnen slijtage en onveilige situaties voorkomen door zowel rails als voedingskabels van de metrolijnen te vernieuwen. Onze ManiRail spoorverreiker is uiterst geschikt voor bovenleiding werkzaamheden en het plaatsen van draagconstructies. Bovendien zijn wij in het bezit van een unieke spoormachine voor metro onderhoud, de Railbuddy. Deze spoorhoogwerker is dankzij het variabele spoorbreedte systeem (spoorwijdte van 1000 tot 1600 mm) op alle meest voorkomende spoorwegen van Europa inzetbaar voor spooronderhoud voor metrolijnen.

Waarom kiezen voor ons onderhoud aan metrolijnen?

Uitstekende service en toegankelijkheid voor spoornderhoud voor de metro zijn kenmerkend voor onze Railbuddy. De spoorhoogwerker is eenvoudig toegankelijk en draagt bij om kosten van spooronderhoud voor metrolijnen en te verlagen. De bedieningskast is volledig beschermd en is daarmee ideaal bij extreme weersomstandigheden, maar ook in het tegengaan van vandalisme. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden dragen we zorg voor het beperken van de overlast. Dat doen de specialisten van SHVbv door werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen met heldere communicatie en werk zoveel mogelijk uit te voeren op rustige tijdstippen.

Laat spooronderhoud voor metrolijnen over aan SHVbv

Spoorhoogwerker huren? Rijdraad vernieuwen of GP-portalen vervangen? SHVbv streeft met alle soorten spooronderhoud naar een continue verbetering in comfortabel en zorgeloos reizen met trein, tram en metro. Met een team van ervaren specialisten en moderne spoormachines investeren we graag in meer en betere infrastructuur voor geweldige voorzieningen van elk type spoornetwerk. Meer weten over het verhuur aanbod van een spoormachine voor metro werkzaamheden of diensten rondom spooronderhoud aan metrolijnen? Neem eens contact op met SHVbv voor een offerte op maat. Onze specialisten helpen u graag!