Bereikbaar en inzetbaar

Dag & nacht

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0411 64 33 91

Home > Rijdraad vernieuwen

Specialist in rijdraden van spoorlijnen vernieuwen

Op de rijdraden van het Nederlandse spoorwegennetwerk staat 1.500 Volt. Daarom is het van groot belang dat al onze spoormachines en specialisten, die worden ingezet bij werkzaamheden aan de rijdraad van spoorlijnen, beschikken over de juiste certificeringen. Veilig en verantwoord werken staat bij SHVbv hoog in het vaandel. We dragen dan ook uiterst zorgvuldige zorg voor een betrouwbare omgeving van zowel uw als ons personeel. Onze vakspecialisten zijn goed opgeleid en altijd bijgeschoold. Zo garanderen we u veilig en verantwoord werken en hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw project vertraging zal oplopen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten rondom rijdraad vernieuwen? Neem dan eens contact op met een van onze specialisten!

SHVbv is uw totaalpartner voor onderhoud aan rijdraden

SHVbv is op veel manieren werkzaam op en rondom het spoor. Wij zijn uw totaalpartner als het gaat om spooronderhoud, spoormachines kopen en spoormachines huren. Wij hebben onze Manitou 1745MRT omgebouwd tot een ManiRail spoorverreiker. Deze is zeer geschikt voor het onderhoud aan de bovenleidingen, zoals het vernieuwen van rijdraden. Het succes en de populariteit van onze ManiRail is inmiddels bekend in maar liefst 5 landen. De geweldige service van SHVbv is ondertussen dan ook bekend in heel Europa!

De beste kwaliteit spoormaterieel huren bij SHVbv

Om de rijdraden te vernieuwen aan het spoor heeft u natuurlijk het juiste materiaal nodig van goede kwaliteit. Hiervoor kunt u ook bij SHVbv terecht. Met onze innovatieve Railbuddy spoorhoogwerker kunt u tot een werkhoogte van 16,4 meter komen. De Railbuddy is voorzien van een schone dieselmotor, zodat rijdraden vernieuwen ook in tunnels geen negatieve invloed heeft op de gezondheid van uw personeel. Deze spoorhoogwerker biedt ruimte voor 3 werknemers en gereedschap tot een maximaal gewicht van 400 kg. Toch meer gereedschap meenemen? Dan is het ook mogelijk uit te breiden met een extra aluminium railtrailer. Op deze trailer is er ruimte voor het vervoer van materiaal en gereedschap tot maximaal 500 kg.

Rijdraad professional met landelijke dekking

Doordat wij beschikken over vakbekwame en ervaren specialisten die kunnen werken met rijdraden van het spoor, hebben wij op dit gebied een groot klantenbestand opgebouwd. Zo mochten wij al veel rijdraden vernieuwen voor ProRail, RET, TRU, Infrabel, HSL/HRT, GVB, HTM en Betuweroute. Door deze vele prettige samenwerkingen heeft SHVbv niet alleen ervaring met werkzaamheden aan de Nederlandse spoorwegen, maar ook aan het metro– en tramnetwerk.

SHVbv staat dag en nacht voor u klaar

In al uw rijdraad spoorwerkzaamheden of bij al uw raildraad spooronderhoud willen we u graag volledig ontzorgen. Zo zijn wij dag en nacht beschikbaar voor storingsdiensten en spoorwerkzaamheden, maar kunt u ook voor spoedonderhoud 24/7 bij ons terecht. U kunt onze spoormachines huren voor lange- en korte termijn projecten. Daarnaast is het bij SHVbv mogelijk om spoormachine inclusief ervaren professionals te huren. Deze beschikken allemaal over de juiste diploma’s en zijn ook in het bezit van een geldig VCA-certificaat. Zo staan we alle dagen van de week voor u klaar met garandeerde veilige machines en volledig betrouwbare professionals. Benieuwd wat we met onze hoogwaardige service voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!